Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Ngan keter sblm bertolak ke Biwako Valley (dr umah bdak Rits)
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Ngan keter sblm



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 24-Dec-2003 00:00
Snowboard !! Yeah, pasnih mana leh pi snowboard daa kat Msia !
:-) Emm... First snow for this season telah mengakibatkan "terbuka" nyer snowboard & ski ground kat Biwako Valley (not far from Osaka, dlm Shiga-ken)... hehhe.. since baru jer snow tuh nak build up so tempat yang boley main hanya ler terhad.. However, atas godaan bebudak yg tak tahan napsu nak pi main snowboard, maka aku pun mengikut laa ke tempat tuh.. cehh.. keter aku buat angkut snowboard jer ka? :-O Nasib baik kali nih aku tak amik extra charges lain kali aku buat bisnes aa.. hhehe... however, trip kali nih aku tak main, sebab batuk sket, cuma pergi sebab nak tengok snow puas puas cuz pasnih entah bila laie dapat tengok snow.. emmm... takper,on 26th Dec nih, baru pi main plak bebetul ... kat Nagano !! :-D





© Pidgin Technologies Ltd. 2016