Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Jepon nih kecik jer....
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Jepon nih kecik



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 17-Dec-2003 00:00
My Last Autumn In Japan
Last Autumn kat Jepon kot..sebab lepas nih dah nak balik dah to Msia (akhir bulan Mac 2004) ..emmm.. :-( sedey gaks cuz tak sempat nak enjoy bebetul "red maple" ngan "gold leaf ginkgo" for this season ... Masa pi Kyoto nih, dah akhir season utk viewing autumn leaves sebab sibuk ngan kije (part time) ngan sekolah gakss... So, tak dapat tengok the best foliage for this season laa...However, really gonna miss Kyoto (nama bandar bersejarah / femes Nippon) very much.... emmm... :-( ( By the way, aku pakai kamera SLR Pentax 35-50mm, mostly pakai "warm enhancer" filter dan sesekali filter anti-glare etc.. Still tak terer main "filter".. )

© Pidgin Technologies Ltd. 2016